Elektriciteitswerken

BT Electro Solutions staat u bij met alle soorten elektriciteitswerken.  Hij garandeert een correcte en stipte uitvoering van al uw renovatie- of nieuwbouwnoden en plaatst volledige elektrische installaties. Uw droom wordt realiteit.

Bij renovaties komt heel wat kijken. Bij oude woningen kan het elektriciteitsnet niet aangepast zijn aan de huidige wetgeving en normering. Daarom is het belangrijk om in dergelijke situaties te steunen op de expertise van een vakman. Bert gaat na wat er allemaal vernieuwd moet worden en maakt daarbij de nodige ééndraadschema’s of situatieschema’s van bestaande en/of vernieuwde installaties.

Elektriciteitswerken
Elektricitisch bord met domoticasysteem

Tijdens het bouwen en verbouwen kan het zeker geen kwaad om op lange termijn te denken. Bent u van plan om domotica of huisautomatisering te installeren? Dan helpt het om uw elektriciteitsnet daar al op te voorzien. BT Electro Solutions plaatst de juiste bekabeling en voorziet elektrische schema’s zodat u kunt investeren in die toepassingen wanneer het u past.

Om uw veiligheid te garanderen, wordt er uitsluitend met kwaliteitsmerken gewerkt. Alle installaties zijn volgens AREI en worden steeds grondig nagekeken. Op uw vraag voorzien Bert een erkend keurder die de installatie op het einde controleert en de nodige attesten aanlevert. 

Bent u geïnteresseerd, aarzel dan zeker niet om een offerte aan te vragen. Elke offerte wordt op maat uitgewerkt na een eerste kennismakingsgesprek.